Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Springmorgon

2014-06-30 06:21:00 i Allmänt

Vaknade av en envist surrande fluga i sovrummet och tänkte att det är lika bra att gå upp. Måste hinna trycka en stor frukost innan jag ska springa. Jag ska åka in till Vilhelmina med Christoffer när han åker på jobbet och sedan ska jag springa hem. Fördelen med att springa på morgonen är att - förutom att det är en bra start på dagen - man sedan har hela dagen kvar till sitt förfogande. Nackdelen är att man inte kan trycka på lika mycket som med en dags energi i kroppen. I regel hinner man ju bara få i sig frukost och får fylla på med mer energi vid hemkomst. Nu är det cirka sju veckor kvar till halvmarathondags! Har kört rätt korta och snabba pass på sistone för att få upp glöden igen och det känns som att det har fungerat. Nu återgår jag till det ursprungliga programmet igen.

Kommentarer

Therese Bjärstig

2014-06-30 - 08:31:20
Åh så härligt det låter!!! Älskar att springa på morgonen, å då gärna på en skogsstig och höra fåglarna och naturen vakna... Ljuvliga bilder från er resa, Kroatien är verkligen vackert! När jag var där så glömde jag dock kameran så jag får nöja mig med mentala minnesbilder... Önskar dig en toppen dag och hoppas du får ett grymt pass. Själv är jag mer död än levande efter att ha klippt vår syrenhäck i helgen, så jag nöjer mig med en långpromenad på lunchen i dag... ;-) KRAM!

Skriv en kommentar