Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Mot Umeå!

2014-06-14 07:49:56 i Allmänt

Nu går färden alldeles strax till Umeå där vi ska hälsa på Kristoffer och Ludvig och i eftermiddag ska jag hälsa på min underbara pluggkompis Jessica och hennes familj! Där bor jag över till söndag då det bär av mot Vännäs för hundutställning för både Jax OCH Imra! Är så nervös för Imras skull. Vi har ju bara ställt ut henne en gång förut, faktiskt förra årets Vännäsutställning och då gick det visserligen bra, ett Excellent i juniorklass, men man vet ju inte hur det går nu när hon ställs i Öppen klass där alla hundar har vuxit till sig. Jag tycker Imra är rätt liten i förhållande till andra Flat-tikar. Hjälp. Håll tummarna för oss!
Ps: TACK för alla grattis-sms, gillningar på Instagram och Facebook och kommentarer här på bloggen kring mitt nya jobb! Är så överjordat peppad på hösten! Men först får det vara sommar ett tag, haha!
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2014-06-15 - 14:42:03
Roligt med din nya anställning, en utmaning som du kommer att fixa galant! Alltid skoj att ge sig i kast med något nytt :-) Håller även en tumme för båda vovvarna i dag, hoppas de kommer hem med fina omdömen!

Skriv en kommentar