Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Gubbröra under den blommande häggen

2014-06-01 20:18:00 i Allmänt

I kväll lagade vi gubbröra (perfekta rätten dagar man inte orkar laga, eller äta, mer avancerade rätter).
Middagen intogs under den blommande häggen som doftar helt fantastiskt.
I dag har vi varit här hemma på gården och grejat och så gick vi över till grannarna Håkan och Lovisa med fika så de fick sig en paus i husbyggandet. Det här har känts som en riktig sommardag. Nu är det två veckor kvar till examen och sedan jobbar vi en vecka till och SEN ÄR DET SEMESTER! Hej hej, juni, jag tycker om dig redan.
 
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2014-06-02 - 14:32:38
Mums så gott! Fick mig att bli hejdlöst sugen på nykokt potatis och sill... får nog inhandlas så vi kan äta någon dag i veckan. Riktig sommarmat :-) Och jag har en hägg bakom hundhuset som jag besöker titt som tätt för att njuta, grannarna undrar nog vad jag gör ;-) Ha en fortsatt solig och underbar dag!

Skriv en kommentar