Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Buketten

2014-06-30 11:24:00 i Allmänt

Det allra enklaste är oftast det vackraste. Den här sommarbuketten plockade jag ihop på några minuter och den består av syren, mörkrosa bondpion och så den vita blomman som jag ej kan namnet på. Mamma?
Älskar blommor.
 
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2014-07-01 - 09:31:16
Härlig bukett, man är rik nu då man kan plocka in och dekorera med gratis material från naturen! Älskar verkligen din vas, så fin!
Vad gäller monsterhäckar så passar jag, vill aldrig se en häcksax igen, så ska jag ta mig an den igen får vi nog investera i en eldriven sak ;-) Så mitt tips är, låt er syren vara vildvuxen eller så går ni loss på den med motorsåg. Grannarna gjorde det, å nu 6 år senare har den vuxit till sig igen och är underbar fin, men de första åren såg den i ärlighetens namn bra gräslig ut... Hoppas du njuter av dagen, solen skiner och det verkar lovande! KRAM!

Skriv en kommentar