Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Mot stugan i Dalarna!

2014-07-04 09:03:00 i Allmänt

I dag åker jag och storebror ner till stugan! Christoffer jobbar några veckor till innan han har semester. Det känns lite som julafton. Jag peppar alltid lika mycket inför att komma ner till stugan, släkten och vännerna.
Har precis sprungit ett gäng backintervaller för att först kunna sitta still på frisörstolen dit jag nu ska bege mig och sedan sitta still i bilen de 65 milen. Tur att jag och brorsan preparerat med många bra spotifylistor!
Hej hej! Nu åker jag! Stor kram till alla er som läser här varje dag, vi hörs snart igen!
 

Kommentarer

Kikki
Kör nu försiktigt och hälsa dina föräldrar! Vem vet, vi kanske svänger förbi Dalarna? Stora varma sommarkramar :)
Evy
ÅH, tänk om jag fått legat i din kappsäck. Finns inget så vackert landskap som Dalarna. Nu har vi landat i Rajastrand, har avverkat lillrajan runt i strålande solsken. Men "Carro" glöm inte träna nu, det är en jobbig runda. Hälsa alla de dina och ha en skön semester utan en massa "måsten"/ kram

Skriv en kommentar