Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Understället sänt från himlen

2014-01-02 10:19:00 i Allmänt

De senaste dagarna har jag mest gått omkring i detta underbara underställ som är det skönaste jag haft på kroppen tror jag. Jag fick det i julklapp av Christoffer och det är ett merinoullunderställ från Kari Traa, det finns fler fina färger här!Habegäret blir stort när jag vet hur sköna ställen är!
Gillar att det är snyggt än fast det bara är ett underställ liksom. Kommer att vandra omkring i denna outfit några dagar till, sedan börjar jobbet igen och då måste jag ju styra upp mig själv (fast jag kanske kan ha tröjan under en kofta, den är ju så snygg? Och skön!)
 
 

Kommentarer

Anna Sjögren
Även jag har detta fantastiska underställ. Jag fick det förra året i julklapp och har använt det flitigt!
Svar: Härligt! Det känns som att det är svårt att tänka sig andra underställ från och med nu?! Måste nog satsa på ett till... :)
Carolina Lidström
My
Både snyggt och skönt, bästa underställen som finns. Förstår definitivt habegäret. Kan även rekommendera Kari Traas Butterfly-underställ, tycker det är perfekt när jag är ute och tränar och vill ha något tunnare än ull-understället. Hur svettig jag än blir, känns det aldrig kallt eller blött. Ett plus är att de också finns i fina färger (:
Svar: Åh, tack för tipset! Älskar kläder med bra funktion! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar