Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Torsdagstempo

2014-01-23 20:11:36 i Allmänt

Nu, klockan 20.00, är det första gången jag sitter ned och tar det lugnt sedan 12.00. Jag är nöjd med mitt schema där tyngden ligger på mitten av veckan och den mesta planeringstiden ligger i början och slutet av veckan. Torsdagseftermiddagarna är dock rätt mastiga: först har jag individuellt val (musik) i 80 minuter, följt av två sånglektioner direkt efter varandra, tätt följt av två klassmusiklektioner som i sin tur följs av körsång till 17.00 (kören är förlagd efter skoltid). Det gäller verkligen att ha precis ALLT förberett (inklusive b-planer som kan behövas ibland). Kände dock, trots det hektiska schemat, ett skönt undervisningsflow idag!
När jag kom hem hade Christoffer fixat middagen som jag kastade i mig snabbt som attan för att åka iväg på hundträningen. Imra är precis på väg ut ur sin löpperiod och är lite disträ i sättet. Tycker att hon var ofokuserad och så blev jag irriterad = ingen bra kombination. Jag har anmält oss till lydnadstävlingen i Umeå. Vi behöver ett mål som inte ligger alltför långt bort och det ligger mycket träning framför oss de kommande tre veckorna för att vi ska få till alla moment. Målet är att verkligen göra ett så bra program som möjligt.

Skriv en kommentar