Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

På tur med tegsnäsarna

2014-01-18 15:01:00 i Allmänt

I dag åkte vi iväg på en liten tur med våra tegsnässkidor.
Strax nedanför vår gård går en väg till grannbyn och om man går över vägen kommer man till en stig som vi försöker hålla uppe för att rasta hundar och åka skidor.
Det är så magiskt väder nu. Smällkallt och soligt - världen står på något vis lite stilla.
Ögonfransarna frös ihop.
Små, små kristaller av snö lägger sig som ett mjukt täcke över alla träd, buskar och små strån.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2014-01-19 - 14:44:59
Det där såg verkligen friskt och härligt ut! Men jag måste erkänna att "frusit inne" och knappt stuckit näsan utanför dörren i helgen... Men med rätt kläder är det aldrig fel med frisk luft, träningen sköts dock emellertid på träningscykeln, en guda gåva då det är kallt samt då maken jobbar borta och jag är själv hemma med barnen om kvällarna. Blir lite sugen på pilatesboll med då jag läser att du fått dig en och tränat med. Vid tillfälle ska jag uppsöka Rusta och se vad de har för redskap, har hört att deras kettelbells ska vara helt ok.
Ha en fortsatt fin dag i kylan!
Helt underbara bilder! Tiden som är nu, med dessa kyliga soliga dagar är dom vackraste! :)

Tror också att grabbarnas rum kommer att bli bra när allt är färdigt. Lite mer pynt sen så. Skulle också helst vilja måla om lekrummet, men sambon tycker sånt är totalt onödigt. Så jag får väl fixa det själv sen ;)

Skriv en kommentar