Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Men hej!

2014-01-06 17:48:23 i Allmänt

På min sida på den digitala anslagstavlan Pinterest har jag en mapp som heter "Men hej!" och där samlar jag bilder på olagligt söta djur.
Det är omöjligt att inte bli glad och varm i själen av de här bilderna. Om jag inte skulle jobba med människor och pedagogik skulle jag jobba med djur. Eller med tusen andra roliga grejer, men djur skulle stå högt upp på listan! Jag älskar djur. Vill helst ha ett gäng här hemma, men Christoffer säger att det räcker med hundar...... Vi får väl se! 
Alla bilder är hämtade från Pinterest.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Gud så söta! Man blir verkligen glad och varm ända in i själen av de :)
Försöker lära mig Pinterest men det går lite trögt. De här djuren du hittat var verkligen vansinnigt söta!
Svar: Det är enklare än vad man tror! Först tyckte jag bara att allt var en enda röra, tills jag fann ett system :) Fråga nån vän som har det och kanske kan visa dig!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar