Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Lördagmorgon

2014-01-18 09:13:00 i Allmänt

God morgon alla ni där ute som tittar in här!
I natt sov jag i 10,5 timmar.. tror jag var lite trött. Jag hade med mitt medarbetarsamtal med min chef i går och sådant tar verkligen på mina krafter då jag vill vara väl förberedd samt göra ett bra samtal. Efter jobbet mötte jag upp mina allra första elever som nu går gymnasiet för att prata om viktiga saker, fika/äta och skratta. De har verkligen en speciell plats i mitt hjärta. Så kloka, varma, smarta och ibland så där 16-årigt virriga som jag själv minns att jag var. Tycker om dem så mycket.
Från examen den 14 juni, 2013.
I dag är planen att städa (alla jublar!), köra ett cykelpass inne eftersom det är för kallt för skidåkning (igen.. börjar bli less på kallväre nu), hjälpa mamma att rensa deras klädkammare (hoppas på fynd för egen del), påbörja en bok jag lånade på bibblo i går som jag längtar efter att få kasta mig in i och i kväll är vi bjudna på middag hos mamma och pappa. Känns som en ypperlig lördag.
 
 

Skriv en kommentar