Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Föreläsning stundar!

2014-01-29 15:06:00 i Allmänt

Efter att jag slutat jobba ska jag pallra mig till Folkets Hus där kommunens pedagoger ska få lyssna till en kvällsföreläsning om formativ bedömning av Gunilla Näsström, universitetslektor i pedagogik vid Umeå Universitet. Jag är peppad på detta! Tycker om att plugga och lära mig nya saker och saknar därför universitetsmiljön. I kväll får jag en dos av det ändå, trots en redan avklarad högskoleutbildning, så det känns roligt! Tänk, i juni var det tre år sedan jag tog min examen! Var tar tiden vägen? Hoho? Tiden? Varför går du så fort fram för? Kommer du alltid att traska på så här fort?
Älskar när föreläsaren i förväg mailar ut åhörarkopior. Blir sprallig av lycka när jag har dem i min hand inför en föreläsning så JAG VET vad föreläsaren ska prata om och kan förbereda mig. Avskyr tanken på att inte veta hur många sidor av en powerpoint-presentation som är kvar och hatar dessutom kassa powerpoints - men detta ser lovande ut! 
 
 
 

Skriv en kommentar