Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Följ mig via Bloglovin!

2014-01-07 15:50:00 i Allmänt

 
Ni vet väl att ni kan följa mig via Bloglovin? Det är superenkelt. Skriv bara in mitt bloggnamn i sökrutan och klicka på "följ".
Om du inte har ett konto på Bloglovin så är mitt tips att skaffa det - där kan du enkelt hålla koll på dina favoritbloggar. Läser man bara några kanske man kommer ihåg det i huvudet. Som Johnny till exempel, du läser ju bara min blogg (bra val, känner mig hedrad) och då kan du ju lätt hålla reda på den när du ska ut på intranätet och kika! 
Ett litet måndagstips helt enkelt. Nu ska jag hem till vår vovve som parat sig idag igen så nu hoppas vi på valpar i mars som vi får åka och hälsa på!
 
 
 
 

Skriv en kommentar