Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Efter tränings-mål

2014-01-19 09:45:00 i Allmänt

Efter träning gäller det att få i sig ny, bra energi rätt snabbt. Vanligtvis gör jag en smoothie, alltid med samma bas, men med lite olika smaksättningar beroende på vad jag är sugen på.
Basen är:
En/en halv banan
Ungefär 2 dl mjölk
Ett ägg
I den här smoothien var smaksättningen: en kiwi, persilja, pumpakärnor, sesamfrön och en nypa spirulinapulver.
I går var Christoffers farbror Lasse och hans fru Evy här och hälsade på och jag fick en pilatesboll av Evy! Hurra! Hon hade läst här på bloggen att jag gick i köpartankar. I går körde jag alltså premiärpasset på pilatesboll och jäklar vilken träningsvärk jag har nu! Effektivt med andra ord.
Hoppas ni får en fin söndag. Vi ska snart gå ut och skotta bort pudersnön på gården och mest troligt gå ner på sjön i kylan (27 minusgrader) för att insupa energi av vintersolen!
 

Skriv en kommentar