Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vardagen står stilla

2014-02-19 08:01:10 i Allmänt

Avskyr detta sjukdomstillstånd. Hostade så mycket i natt att jag trodde att mina lungor skulle gå sönder fullständigt. Blir fortsatt hemma i tråkighetens bubbla. Vardagen står liksom stilla. Ja. Det var den här uppdateringen jag hade att bjuda på denna onsdagmorgon i februari. Varken mer eller mindre. Nu ska jag äta upp frukosten och sedan vila. Är redan less på att vila. Åh. Jag ska skriva en lista på alla projekt jag ska dra igång när jag blir frisk! Det ska jag! Det blir bra!
Hoppas ni är friska och mår bra och kan jobba och allt sådant kul!
Bjuder på denna mer pigga bild än den verkliga (morgonrock, tofflor och en fläta som halkat på sned). Här är jag, en solig septemberdag under min pluggtid vid Umeå universitet! Saknar de där skorna. NÖTTE sönder dem efter all användning.
 

Kommentarer

Nicole
gud vad tråkigt att du skulle vara sjuk just den dagen då jag kom till skolan :( men det blir ju förhoppningsvis fler gånger som jag kommer och hälsar på :D

//Nicole
Svar: Jaaaa! Jag vet! TYPISKT! Du måste ju hinna komma och hälsa på någon fler gång! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar