Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Sportlov!

2014-02-28 16:02:33 i Allmänt

Hurra! Nu har jag sportlov i en vecka! Är så himla peppad på det! I dag körde vi en Öppen Scen på skolan (vilket är ett återkommande evenemang) och inte mindre än 16 modiga elever sjöng och spelade. Det var en fin stämning och ett trevligt avslut som fick inviga sportlovsveckan!
Sportlovet är lite av ett favoritlov för mig - det är så opretentiöst och fritt på något vis. På julloven har man fullbokade dagar och på påsklovet likaså. Under novemberlovet jobbar vi och under sommaren hinner man ju slå dank och bli FÖR ledig. Därför är sportlovet bra!
Ha en fin helg!

Kommentarer

annkristin
Ha ett jättehärligt sportlov :)
Själv njuter jag av en ledig tredagars helg!
Kram! Annkristin
Svar: Tack Annkristin! :) Åh, vad skönt för dig! Hoppas på sol! Hörde att Umeå bara haft 8 (!) soltimmar under februari månad! Kram!
Carolina Lidström
annkristin
Jo, solen har verkligen lyst med sin frånvaro men nu börjar ju en ny månad, får hoppas att den blir bättre ;) Kram
Annkristin

Skriv en kommentar