Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Nästa renoveringsprojekt påbörjat!

2014-02-02 19:45:00 i Allmänt

Christoffer syster Linda jobbar på Byggmax i Östersund och hon har skickat några golvprover till oss. Vi ska nämligen göra en renovering i köket: lägga nytt golv, kakla mellan köksbänk och köksskåp, sätta in en diskmaskin (GLÄDJEUTBROTT!) samt ta bort ett av skåpen och istället bygga en öppen hylla. Ovan kan ni se Christoffers uträkningar (lämnar det till honom - jag är som tidigare nämnt den som står för det estiska och idéerna, hehe) och de golvprover vi skickat efter. Ber om ursäkt för det missvisande ljuset men det är i alla fall ekgolv i olika utföranden. Tror det kommer att bli fint! Ser fram emot att bli av med det hemska köksgolv som vi har nu.
Hoppas ni haft en fin helg. I dag har vi varit i Månsberg och firat Christoffers mamma som fyller år i morgon. Nu ska jag läsa, hehe, min bästa aktivitet!
 
 

Kommentarer

Vi köpte oss en diskmaskin i julklapp. Kanske bästa investeringen på länge! Förstår ditt glädjeutbrott!
Svar: Ja, det kommer att kännas otroligt skönt när den väl kommer på plats!
Carolina Lidström
Johanna L
Prisa Gud för diskmaskinen!
Svar: Eller hur! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar