Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Blä.

2014-02-10 07:47:42 i Allmänt

I gårkväll kände jag mig konstig i magen och under natten blev det värre med illamående. Nej nej nej! tänkte jag, med arbetskompisars magsjukeberättelser från förra veckan i färskt minne, och knappt hann jag tänka tanken på magsjuka förrän kräkset var ett faktum. HATAR magsjuka. Vem gör inte det? Det ställer till tråkigheter så som missad arbetstid, sjukdomstristess och äckel. Blä. Vi har haft några veckor av magsjuka kollegor och elever på jobbet så jag antar att den här himla vinterkräksjukan nu hittat hit. Men jag skall giva den på moppo!
 

Kommentarer

Din mest sportnördiga kompis!
Tur det är OS på tv.
Svar: Eller hur! Något bra i alla fall!
Carolina Lidström
och...
Krya på dig massvis. Tur den brukar gå över fort ♡♡
och...
Krya på dig massvis. Tur den brukar gå över fort ♡♡
Fy sjutton! Hoppas du kryar på dig fort. Sen är det förhoppningsvis förbi för i år. Själv hoppas jag att vi ska klara oss det här året! (peppar, peppar!!!!)

Skriv en kommentar