Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Lucka 9: En bild från din arbetsplats

2014-12-09 11:30:00 i Allmänt

Här är min arbetsplats i språklärarrummet. Nödvändigheter som dator, fint skrivblock, färgglada pennor, thermos, vattenglas, ringblomssalva och bra grejer på tavlan! Jag har ju också en arbetsplats på musikskolan men den har jag ingen bra bild på kom jag på nu. Får försöka ordna det!
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2014-12-09 - 13:17:17
Ordning å reda ser jag! Är själv sådan, iaf då jag börjar på morgonen, för det känns lättare att ha ordning i tankarna om det är ordning på bordet ;-D

Och ja, aktivitetskalendern är inte dum, fick igång löpningen igen och har nu skön träningsvärk i armar/bröst efter gårdagens övningar, mindre bra att det blev styrka även i dag, och armar dessutom, men får väl variera övningarna lite ;-) Ha en fin tisdag!

Skriv en kommentar