Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Lucka 15: En bild på en person som får dig att skratta

2014-12-15 18:20:28 i Allmänt

Det här är Lars Vidar Berg, även kallad Lasse. Han är Christoffers farbror och med honom kan man vara säker på att få sig mången skrattanfall vill jag lova. Lasse är full i fan och tar alltid tillfället i akt att retas men har alltid glimten i ögat och humorn ständigt närvarande. Första gången jag träffade Lasse var när Christoffer drog med mig på något jag i efterhand döpte till "släktturnén" - vi hade precis börjats träffas och någonting låg ju i luften men vi var inte i en officiell relation. Vi besökte Lasse och Evy en kall vinterkväll och Lasse satt i soffan och flög upp när han fick syn på mig: "Evy, kom ner, kom ner! Ramla inte i trappen! Christoffer har fästmöa med sig!". Sedan dess har det blivit många roliga stunder i Lasse och Evys sällskap och man har en garanterad träningsvärk i skrattgroparna efter en stund i Lasses närvaro.
 

Kommentarer

Lars Vidar
Nu Carro har jag läst ditt inlägg och jag måste bara säga att jag är fortfarande i chock över att Kristoffer lyckats få tag i en fästmö. Tur hade han också för hon är ju snygg dessutom. ( Hur fan gick det till? )
Svar: Det handlar inte om tur, det handlar om skicklighet.
Carolina Lidström
Christoffer
Lars Vidar, ibland ska du nog bara va tyst!!
Johanna L
De två ovanstående kommentarerna... Haha!!

Skriv en kommentar