Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Lucka 13: En bild från ett avgörande ögonblick i år

2014-12-14 20:49:00 i Allmänt

Då vi varit i Östersund i helgen och umgåtts med Christoffers familj kommer här lucka 13 och 14 på samma dag.
 
Egentligen har inte Sofia Karlsson något att göra med detta, men då jag och Evelina var på hennes konsert samma dag det hände är denna bild ändå tagen vid ett avgörande ögonblick. För några ögonblick tidigare hade ett varmt hjärta stannat och när det tragiska beskedet nådde mig bestämde jag mig för att sluta tänka: "jag måste ringa den och den" och "man borde fara och hälsa på den och den" och "tänk vad fint om man skrev ett handskrivet brev till den och den" OCH SÅ VIDARE I ALL EVIGHET. Det kanske inte kommer en evighet. Det kanske är i morgon du står utan den du älskar allra mest. Gör allt det där du tänker på. Skit i om du kanske inte hinner med allt du planerat just den där tisdagen. Låt saker ta tid. Låt de saker du i slutändan och innerst inne bryr sig om ta tid. Prioritera. För tiden rymmer så lätt iväg och den är förgänglig. Av den här sorgen lärde jag mig det och jag hoppas att jag lär mig leva efter den devisen.
 
 
 

Kommentarer

Det gör så ont i mig att läsa samtidigt som du har så rätt! Plötsligt står man där själv i en sådan situation man tror bara drabbar andra.
Svar: Ja, man ska absolut inte ta något för givet.
Carolina Lidström

Skriv en kommentar