Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Tävling

2014-08-30 17:53:00 i Allmänt

Ja. Vad ska jag säga? Imra låg hela platsliggningen och när vi gick tillbaka till hundarna reste hon sig och kom fram till mig. Det har ALDRIG hänt förut och typiskt att det ska hända just i tävlingssammanhang. Jag var SÅ besviken eftersom det bara var att säga hejdå till första priset. Jag gick och värmde henne och tänkte att jag har två alternativ: antingen surar jag ihop eller så laddar jag om och ser tävlingen som ett träningstillfälle istället. Alternativ två fungerade som synes utmärkt och både jag och Imra gick av planen nöjda och glada. Det hade krävts ynka 5,5 poäng av 10 på platsliggningen för att vi skulle klara ett första pris, så det känns riktigt surt. Jaja. Den största segern för mig i dag är att jag lyckades ladda om mentalt och ändå genomföra ett program med fina poäng på de övriga momenten.
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2014-08-31 - 14:38:08
Förargligt! Men bra att du laddade om, och du VET ju att ni annars fixar det momentet så förstapriset är ju liksom där indirekt ;-)

Skriv en kommentar