Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Musikmagi

2014-08-25 14:16:48 i Allmänt

 
Soundtracket till dagens jobb. Lyssna! Det är musikmagi på hög nivå. Precis sånt jag gillar (Evelina, du kommer också att älska dem). I morgon har jag min första lektion. Hjälp. Hoppas att det går bra. Jag är så himla nervös, trots att jag vet att jag är helt okej på det här med pedagogik, men ändå! Ändå, hörni. Lite nervositet är bra har jag hört och jag brukar själv förmedla det till mina elever när de är nervösa. Nu är det min tur. 

Kommentarer

Åh mycket bra låttips! Ska verkligen lyssna mera! Passade fint såhär på kvällskvisten. Ska passa på att skicka vidare cellohysterilåten jag pratade om när jag var hos dig. (Cellon 2:14 -- LYSSNA! BLI PEPPAD!)

http://open.spotify.com/track/0sIwpcrrRIu9HY0t5bRa8J


Och du. Lycka till på jobbet, du kommer att ta dom med storm!

Skriv en kommentar