Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Långsamt rörelsemönster

2014-08-31 19:03:53 i Allmänt

Denna dag har mest innefattat ett långsamt rörelsemönster från min sida efter gårdagens festlighet i byn: surströmmingsfesten. Som vanligt var det en fartfylld tillställning med sång, musik och skrönor (mer eller mindre sanna). Jag har därför under denna söndag varit i "paus-läge" kan man säga... Dagens enda aktivitet tillbringades dock på födelsedagskalas då Ludvigs flickvän Hanna fyller år till veckan. Medan jag har vilat mig och läst bok i princip hela dagen så har Christoffer varit desto mer arbetsför och klippt hela gräsmattan, tvättat, lagat mat och byggt på hundhuset. Tur för mig att jag har honom. Jag uppbådade dock lite kraft till att städa under diskbänken - så att jag fick göra lite nytta denna dag i alla fall.

Kommentarer

Trots en lugn dag fick du ju uträttat det som många drar sig för att göra, städa platsen man oftast ställer in saker man inte vet vad man ska göra av :)

Skriv en kommentar