Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Jeansjakten är över!

2014-08-15 09:13:00 i Allmänt

Minns ni när jag i februari beklagade mig över försöket till att hitta sköna och snygga jeans? Fick dock hjälp av ett butiksbiträde som inte alls förstod vad jag var ute efter. Jag har under mina stadsbesök sökt efter de jeans jag vill ha. För jag VET EXAKT vad jag vill ha.
För några veckor sedan hittade jag dem. Jag och storebrorsan hade ätit lunch på Costas i Umeå och planen var sedan att äntra min favoritbutik Kii. Vi klev in i butiken och jag kände att jag hade "open mind" vilket är viktigt när man flanerar på stan för att shoppa. Dock var musiken de spelade i butiken något som drog ner min sinnesstämning något ty de spelade en av mina ultimata depplåtar "Pills" med The Perishers. Blicken sänktes mot golvet och jag hann tänka att detta kanske inte är dagen (mvh/ extremt lättpåverkad av musik). Det är ju så mycket som ska stämma för att jeansinköp ska klaffa. Man MÅSTE vara på rätt humör. Låten byttes ut och jag gick och kikade på inredningsprylarna innan jag drog mig mot jeansen och DÄR, där var dem! Ett par Nudiejeans i precis rätt modell, rätt storlek, rätt "look" (för att slänga sig med modemänniskornas termer). Snabbt som attan haffade jag ett par (de sista i min storlek) och gick in i ett omklädningsrum, drog på mig jeansen för att sedan upptäcka faktumet: jakten var avslutad! Jeansdagen var kommen! Jag hade hittat ett par jeans som kändes bra och som kändes 100 %.
Tack Kii. Tack för att jag besökte EN butik, provade ETT par jeans och köpte dem. Det är ju själva grejen med att springa runt till massa olika butiker, prova en hejdlös mängd jeans och bli svettig, det är ju det som jag avskyr. Tur att jag slapp det denna gång!

Kommentarer

evy
Ta nu och mannekänga för Krille så att vi får en bild, TACK. / Ha en bra helg / kramis

Skriv en kommentar