Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

I vårt kök en lördagmorgon i augusti

2014-08-30 09:45:04 i Allmänt

Kristian har sovit över här. Hans semester tar slut snart. Han är bekymrad över att han ser så groggy ut på bilden. Och så retas han med mig. Som vanligt! Vet ingen som retas så mycket som Kristian. Och så har han köpt en ny bil! Nu fattas bara fru och barn!
Christoffer har sovit bra och startar dagen med fil och hjortronsylt. "Raja-hjortronen" är de bästa, tycker han. Kan hålla med om det. Han tycker att dagarna går långsamt inför jakten och i dag ska han snickra på hundhuset.
Jax sitter på golvet och gör sitt bästa att se söt ut. Han lyckas bra som vanligt. Han har precis kravlat sig ner från ovanvåningen där han har dragit sig in i det längsta. Jax är bra på det här med sovmornar.
 
 
 
 

Kommentarer

Vilken fin hund! Och ja, han gjorde ett bra jobb på att se söt ut! Hoppas ni får en fin helg!

Skriv en kommentar