Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Första jobbdagen efter det låååånga sommarlovet

2014-08-18 07:19:20 i Allmänt

Sitter nu och inmundigar en stärkande frukost så jag ska vara redo för dagens aktivitet: första jobbdagen på NYTT jobb (nervös!) efter 8 veckors semester. Det är nio grader och regn. Det blir inget "Hej, jag förlänger sommarlovet och bär klänning och sandaler, tralalala" i dag utan på med jeans och ylletröja. Sandaler kanske jag ska ha. Har inte bestämt mig ännu. Jax satt nyss i hallen och tittade på oss med förfärad blick som tycktes säga: Vad håller ni på med? Det är ju nästan mörkt ute! Ska vi inte sova vidare?!" Nej du, lilla jämthunden, nu börjar hösten och nu är det slut med sovmorgnar och att ligga på golvet och dra sig.
Jag är nervös i dag. Nervös för nytt jobb. Nervös för att de rutiner jag arbetat upp under tre på den gamla skolan nu måste lämna plats för nya rutiner på den nya skolan. Nervös för allt nytt. Men jag är nervös på ett pirrigt och glatt sätt. Men ändå nervös. Huuuu.

Skriv en kommentar