Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Första bladet i ett nytt kapitel.

2014-08-18 21:12:39 i Allmänt

Så sitter jag nu här efter den första arbetsdagen på nya jobbet och är helt varm i kroppen över det fina mottagandet jag fick av kollegor och skolledning. Det är ganska många som är nyanställda vid Malgomajskolan och vi bjöds på lunch tillsammans med skolledarna och så vi fick gedigen information under dagens lopp så nu är mitt huvud helt mört. Det möra huvudet rådde jag dock bot på med terränglöpning med Jax och lydnadsträning i regnet med Imra. Man ska träna hundar i alla väder, för man vet aldrig vilka väderförhållanden som kan råda vid tävling!
I dag när jag satt vid min nya arbetsplats hörde jag en bekant röst utbrista:
- Men heeeeeej, lilla vän! Vad kul att du är här!
Det var ingen mindre än en av mina VFU-handledare som jag hade under min första svenskämnespraktik under utbildningen. Hon är pensionerad sedan några år och hon sa:
- Det är så roligt för nu tar du över efter hon som tog över efter mig! Cirkeln sluts!
Så glad över att ingå i den cirkeln!

Kommentarer

Så härligt att det gick bra! Skönt att ha första dagen gjord! Det där kommer bli alldeles toppen ska du se!

Skriv en kommentar