Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Låtskrivardagen!

2013-09-05 16:29:19 i Allmänt

Idag har jag skapat musik med årskurs 9. Som ni kanske minns sökte jag medel via Kulturrådet och projektet "Skapande skola" i våras och jag fick de sökta pengarna. Därmed kunde jag bjuda hit en artist och låtskrivare som är specialiserad på låtskrivarworkshops med ungdomar. Dagen inleddes med en konsert och sedan har eleverna deltagit i workshops och även jobbat i grupper för att komponera egna låtar. Det har varit en bra dag med många skratt och nu är jag väldigt trött. Den här dagen är startskottet för ett längre låtskrivartema i årskurs 9. Eleverna ska under några veckor få skapa egen musik via instrument och sång eller via musikprogram på datorerna i musiksalen. Projektet avslutas sedan med skolans återkommande evenemang Öppen Scen där eleverna får chansen att spela upp sina låtar. Vi hade besök av en journalist som följde med en del av dagen - jag säger till när reportaget finns att läsa! 
Nu ska jag sätta mig i bilen och köra till Månsberg. Där sover jag i natt och åker vidare till Östersund i morgon där vi flyger till Stockholm och Tjejmilen! Dras dock fortfarande med den här förgrymmade hostan och känner mig allmänt låg så det blir en lugn runda för min del. Känns så jäkla surt och tråkigt, men med Christoffers syster Linda lär det ändå bli roligt! Det kommer ju fler lopp också. 
 
 

Kommentarer

Heja Carolina!! Jag håller tummarna för dig:) Lycka till!!:D

Skriv en kommentar