Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

2013-09-16 18:19:00 i Allmänt


Jax och Christoffer har varit borta i tio dagar och jagat och igår hade jag planerat fin middag med ljus, blommor och ni vet, hela den romantiska grejen. Det blev så här: 40 kg grovstyckat älgkött att ta reda på.

Tack mamma och pappa för att ni hjälpte oss med köttet så att vi slapp hålla på till mitt i natten. Och tack Christoffer för att jag får äta gott älgkött som jag har koll på istället för den mindre trevliga köttfärsen på våra lokala matvarubutiker. Nu har vi älgfärs, älgstekar, älgfilé, grytbitar att laga middagar av. Kanske får jag min romantiska middag ändå?

Kommentarer

Haha! Vi skrattar gott här hemma (båda två), har upplevt detsamma massvis med gånger. Igår malde vi också färs, då med två hjälpsamma(?) små knattar! Som om det inte vore nog vid jakten.. Här kommer han vintertid också hem med 25 kg abborre som skall fileas, packas och frysas in. Det är bara att vänja sig :-)
Svar: Haha, åh! Kan tänka mig att det var som en liten tomteverkstad där hos er :) Kött och fisk är ju smarrigt så det är ju egentligen ett gemytligt arbete (även om man tänkt sig en romantisk middag ) ;)
Carolina Lidström
Johanna L
Åh, som jag känner igen mig i det här! Varje höst detsamma =) Men det är verkligen en liten uppoffring med tanke på vad man får för besväret!
Svar: Ja, verkligen! Nu känner man sig superrik med massa gott kött i frysen! :)
Carolina Lidström
Sv: Det blir ingen utställning i valpklass, vi väntar till nio månader så han (förhoppningsvis) kan gå jaktprov sen!

Skriv en kommentar