Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Ljusmanifestation och panikrep

2013-10-02 16:21:35 i Allmänt

Har just repat med några elever inför morgondagens ljusmanifestation mot droger. Vi ska sjunga och spela i Vilhelmina kyrka och har precis haft ett panikrep. Ni vet ett sådant där genrep då det känns som om inget sitter, haha! Hoppas det gör det under morgondagen. Vi ska bland annat köra cup song komplett med muggar och hela grejen och muggar flög och text försvann innan vi fick till det. 
Kom gärna och delta i morgonkväll!
Vill ni gå i fackeltåget är det 18.00 på Tjärnvallen som gäller och har ni ej möjlighet att delta i tåget men vill komma och lyssna i kyrkan (på mina elever och på olika människor som ska prata) är 18.45 den tid ni ska lägga på minnet. Det kostar ingenting förutom ett varmt deltagande.

Skriv en kommentar