Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

EFTERLYSNING: Muminmuggar behöver nya ägare!

2013-10-01 19:40:00 i Allmänt

Jag fick dessa tre muggar av mamma och pappa då jag var hundvakt i helgen när de var i Köpenhamn. Det var himla snällt av dem! Problemet är bara att jag har två av muggarna på den här bilden. Den mugg jag inte har och som är den sextonde i samlingen är den rosa Mymlan-muggen.
Nu undrar jag därför om det är någon som vill:
1. Byta mugg med mig. Ni får antingen den svarta Muminpappa-muggen eller den turkosa Sniff-muggen och jag får någon mugg jag inte har (se ovan).
2. Köpa de två muggarna av mig till ett reducerat pris: 175 kr/styck. (De kostar 200 kr/styck i affär).
Någon? Snälla? Mamma och pappa har kvar kvittot men det kändes jobbigt att åka till Köpenhamn för att byta två muggar. My? Annika? Någon annan samlare? Hör av er till mig! Skriv en kommentar så ordnar vi resten sen.
Tack på förhand! / Carolina och de två överblivna stackars dubbletterna
 
 
 

Kommentarer

Åh! Jag hade gärna velat köpa dom! Men jag är tyvärr inte hemma, är nere i Örebro och går skola. Så jag hoppas dom hittar någon annan lycklig ägare ;)
Svar: Ja, de är på väg till sina nya ägare nu så de inte konkurrerar om uppmärksamheten mot sina dubbletter :) Hoppas du har det bra i Örebro!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar