Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Hejdå muminpappan och Sniff - hoppas ni mår bra.

2013-11-01 10:33:20 i Allmänt

Jag fick ju två muminmuggar som jag redan hade och sålde därför iväg dem. Nu har de hittat hem till två nya ägare och det känns så mycket bättre än att de ska stå och damma på någon hylla och inte användas bara för att det finns två av dem. Nu är jag mycket sugen på att köpa följande Muminprylar:
Bilderna är från Muminboden.se. Burkens motiv ingår i serien "Den stora flytten" och därifrån vill jag ha ALLT! / Muminmaterialisten. Så här står det om motivet på muminhemsidan:
Motivets historia:Plötsligt en dag börjar alla att lämna Mumindalen. Mumintrollet och Snorkfröken bestämmer sig för att ta reda på varför. De får snart reda på att anledningen till att alla flyr är på grund av en stor komet som när som helst kommer att slå ner på på jorden. Hela Muminfamiljen börjar packa sina aker för att sätta sig i säkerhet i en grotta. Till slut kan invånarna i Mumindalen andas ut. Naturens egna krafter driver bort kometen och livet i Mumindalen kan fortsätta precis som förut.
(Älskar att allt bara fortsätter precis som förut!).

Skriv en kommentar