Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Firande av jaktchampionat

2013-11-24 15:28:00 i Allmänt

I gårkväll var vi i firarläge i Dalasjö. I fredags tog Jax sitt tredje första pris på jaktprov och är nu mycket nära ett jaktchampionat - det enda som fattas är en utställning där Jax minst ska få ett "good" i bedömning. Utställning blir det nästa helg så vi hoppas att allt är klart innan julen - det vore en mycket fin julklapp till Christoffer som drivit fram Jax till detta.
Christoffer och hans bröder Acke och Kristian som kom och firade med oss. (Vi saknade dig, Linda!).
Pappa hade bakat ett gott bröd och så åt vi trattkantarellsoppa, älgfilé (såklart), potatisgratäng och mintchokladmousse med Rajastrands-hallon.
Haha.. Hade förväntat mig ett tacktal av Christoffer tillägnat mig som tack för att jag under hösten varit varit "jaktänka" under flera helger (ärligt talat är det rätt skönt att vara själv ibland också) men det dök aldrig upp. Han kanske väntar på det rätta tillfället?
Och som alltid med detta fina gäng musiceras det - vi jammade bland annat ihop en blues som Kristian fångade på film.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Jag blir så himla glad när jag kikar in och ser att du har bloggat! Hoppas du aldrig tröttnar eller inte får tid för det! Ta bara och skaffa en liten mini C, så jag får höra lite kloka tankar om den biten också. ;)
Och miljoners grattis till dina grabbar! Fantastiskt bra jobbat av dem båda!
Och självklart, bra jobbat av dig också som änkat hela hösten. ;) Annars hade de aldrig fixat det! :)

Skriv en kommentar