Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Ett spöke, en valp, en vimsig groda, en prinsessa och så Mumin förstås.

2013-11-12 20:31:47 i Allmänt

Vi tar en titt på mitt kylskåp denna tisdagskväll. Där hänger det lite allt möjligt. Ett dopkort på Christoffers kusinbarn Wilma, en prinsessteckning som Nikki ritat, ett presentkort på ridlektion som jag fått av Emily, en bild på Evy och Lasses valp Putin, en bild som en av mina föredetta elever ritat med inspiration av mig när jag spelar trummor (hehe) och så några Mumin-magneter som jag fått av Åsa.
Muminpappan övervakar köket från sitt högkvarter där på kylskåpsdörren. En fröpåse med en viktig text: allt börjar med en bra lärare (så är det ju för en del, och det känns bra att ha möjligheten att påverka).
Dalarna är såklart med på ett hörn: dalahäst i magnetform. Lägg märke till Nikkis öga för detaljer också, bra ritat för en 5-åring tycker jag!
Och så ett litet spöke och ulltussen Putin.
 
 
 
 

Skriv en kommentar