Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Telefonen och jag.

2013-05-16 12:56:24 i Allmänt

Eftersom jag är tidernas största klantskalle så har jag råkat spärra min telefon. Telefonen laddades ur, jag glömde bort lösenordet, kom till den förskräckliga PUK-koden som jag i min idioti inte håller reda på och så var katastrofen ett faktum. Telefonen är LÅST. Eftersom jag är en dubbelklantskalle (och ej heller besöker Mina sidor på Telia särskilt ofta, läs aldrig) så har jag naturligtvis också glömt bort mitt lösenord dit. Jag ringde till Telia och bad dem om hjälp och de kunde skicka mitt lösenord på sms - men det hjälper ju föga. Nu har jag därför beställt en ny PUK-kåd OCH ett nytt lösenord och sedan ska jag spara denna viktiga information på ett bra ställe (som jag ej ska glömma bort!). 
Eftersom jag lätt panikar över sådant här betedde jag mig naturligtvis som en mindre bra person i morse när Christoffer skulle vara snäll och hjälpa mig. Det dåliga samvetet kommer att förfölja mig hela dagen. 
Hur som: om ni behöver få tag på mig, maila på FB eller på [email protected]. Kommer kanske att använda familjens extramobil under de dagar jag väntar på PUK-koden. Återkommer i sådana fall om numret. I värsta fall skickar jag röksignaler. Nu vet ni i alla fall. 
 

Kommentarer

Anonym
<3

Skriv en kommentar