Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Hallen - evighetsprojektet

2013-05-04 20:40:00 i Allmänt

Just nu skulle jag bara vilja trycka på en knapp som gjorde hallen helt färdig för att påbörja det roliga: inreda. Jag är så evinnerligt less på att spackla, reptapetsera, mäta, tänka, stryka på tapetklister, torka upp fläckar som man spiller, rengöra penslar, maska, måla lister, hålla reda på verktygen som sprids som en epidemi i hallen och i det stackars biblioteket som verkligen sett sina bättre dagar. Där inne råder ett kaos som gör mig illamående. Det som nu återstår är att invänta torktider på färg, målning av vägg, uppslitande av golvmatta, slipning och målande av dörrar, slipning av golv, fastspikning av lister, eldragning och sen kanske det är klart. Hoppas jag. Tänk när jag får publicera inlägget "Övre hallen - evighetsprojektet som kommit till sin slutstation" eller något i den stilen. Då ska jag minsann bjuda på champagne och jordgubbar som ska förtäras i hallen och så ska vi elda upp den grönrutiga plastmattan och de avokadogröna tapeterna och dansa en segerdans runt elden! Det kommer att bli en fest att minnas!
Världens bästa mamma (som älskar att måla) hjälper till. Hallen ser nu ut som en dålig, och psykotisk, variant av finska flaggan. I morgon fortsätter vi..
 
 
 

Skriv en kommentar