Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Du har din egen sång att sjunga - lär dig att sjunga din sång så bra du någonsin kan.

2013-05-15 14:26:00 i Allmänt

Här är jag med två av mina sångelever under vår sångkonsert för två veckor sedan. Foto: Evelina Hermansson.
Jag tycker så himla mycket om att jobba med inlärning och att se hur eleverna växer när de märker att de klarar av något de först tyckte var svårt. Det ger mig ett sådant lyckorus. Ett pedagogiskt lyckorus.
Blev så himla glad och stolt när jag läste vad Evelina skrivit om konserten på sin blogg:
Ikväll var jag på en konsert i Tingshuset här i Vilhelmina (som har den mest fantastiska akustik) där min vän Carolina hade en konsert tillsammans med hennes sångelever. Dom bjöd på solosång och stämsång i alla de möjliga former och genrer. H-e-r-r-e-g-u-d vilka duktiga elever hon har. Carolina har en fantastisk förmåga att inspirera mig och att se hur hon inspirerar dessa tjejer till att våga köra på det dom tycker är roligt är bara fullständigt magiskt. Tänk vad musik kan göra gott för själen.

Kommentarer

Stina Stenmark
Åh. Finns det inte att se på film nånstans? Skulle så gärna vilja höra då Alexandra sjöng!
Svar: Absolut! Ingela filmade! Petter Löfgren var även där och filmade och han ska klippa ihop en liten film :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar