Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Påskpackningen.

2013-03-27 17:47:00 i Allmänt

 
Då ska vi se...
 
Nu har jag påsklov i elva dagar! Känslan! Har påbörjat påskpackningen för morgondagens avfärd. Märkte att det finns ett flertal punkter i denna lista som är lite märkvärdiga.
 
1. Jag har skrivit punkten "Mat" två gånger. Ni som känner mig vet hur jag blir när jag är hungrig så det kanske är en punkt som tål att upprepas, liksom för säkerhets skull.
 
2. Jag har strukit under punkten "Böcker" som om det vore det viktigaste på listan (fast om ärligheten ska fram så är böckerna faktiskt rätt viktiga).
 
3. Punkten "Kakburken". Är jag Alfons Åberg eller? Va?
 
4. Slutligen: punkten "Jax". Som om hans husse någonsin skulle glömma honom. Han glömmer nog snarare mig. Jag får stå här på gårdsplanen och vinka dramatiskt och hoppas att han svarar i telefonen då jag ringer för att meddela min existens..
 
Hehe.
 
 

Kommentarer

Linda Berg
Hahaha! Vad jag börja skratta när jag såg att de stod jax på listan! Ses på fredag:)
Det var annat än min lista: "Köttfärs, katt och vin"

Skriv en kommentar