Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Livet ur mobilen

2013-03-08 08:35:49 i Allmänt

Ibland när jag skriver kommentarer till mina elever på texter de skrivit har jag svårt att sluta.. jag vill liksom diskutera texter och språk i all oändlighet!
 
Magiskt ljus en dag när jag kom hem.
 
Han som står där och sjunger och spelar bas är min superkollega Hans. Här spelar han på Öppen scen. Ibland brukar vi spela och sjunga för våra elever. Vi gjorde till exempel en liten pepplåt inför Luciacupen, helt improviserad.
 
Vasalopps-morgon i sängen.
 
Nu när mormor inte är med oss länge har vi tömt hennes stora, fina hus. Det innebär att vi fått hem en hel del möbler till gården också. För att de möblerna ska få plats i mamma och pappas hus måste annat bort, som mitt vita, rangliga skåp från det forna flickrummet till exempel.
 
Jag bor ju på en backe. Där uppe skymtar man lagårn! Och i denna backe har jag tagit "Bob-körkortet", personligt utformat av storebror Kristoffer.
 
Och en dag när jag var ute på promenad hittade jag ett piano i skogen. Bara så där.
 
I förrgår satt jag i sängen och klippte lite film. En mycket angenäm arbetsplats må jag säga.
 
Ute på nya strövtåg.

Skriv en kommentar