Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

En tisdagstext om saker som hänt.

2013-03-05 18:02:47 i Allmänt

Hänt sedan sist:
 
- Jag har sjungit på Öppen scen tillsammans med jazzgänget. Det är fantastiskt roligt att sjunga med så duktiga musiker!
- Jag har varit och klippt mig hos min barndomsvän Johanna som har en egen frisörsalong och vi hann snacka i några timmar om bland annat husrenovering (det märks att man blir äldre, Johanna påminde mig om högstadietiden då vi låg uppe på höskullen här hemma och pratade om killar, haha!), när man har ett "guldläge", mål och visioner och om att "människor är som gråstenar som ska slipas ihop för att passa" citat Johanna.
- Direkt efter frisörbesöket var jag hos Emma där vi hade planeringsträff inför vårt 10-års jubileum till sommaren.
 
Idag har jag som sagt varit på jobbet och fixat allt klart med ansökan till Kulturrådet samt rättat klart läsförståelse-delen i Nationella proven i svenska och så har jag ätit lunch med Linda och marathonsnackat.
 
 
 

Skriv en kommentar