Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Tusen saker samtidigt-tjejen

2013-06-04 20:47:29 i Allmänt

En grej som är typiskt mig är att jag alltid gör tusen saker samtidigt. Det är tisdagkväll och samtidigt som jag drar mattspik från hallgolvet uppe bakar jag en kaka och samtidigt som jag bakar kakan bär jag ner dörrar till källaren för målning och samtidigt som jag bär dörrarna ser jag något som måste plockas upp och då bär jag upp de grejerna samtidigt som jag har några andra grejer i händerna - bäddat för framstupa fall i trappan alltså. Det har dock inte hänt  (i kväll). I kväll har jag dock gjort allt ovanstående och gjort allt i ultrarapid i tron om att jag är extra effektiv (hatar långsamhet) och i kväll fick jag svart på vitt att det kanske är bättre att jag gör en sak i taget, i lagom takt. Eventuellt långsamt om det behövs. I kväll höll jag nämligen på att bränna upp min fot!
Jag höll på med min kaka och tänker samtidigt på en låt som jag vill körarra och samtidigt tänker jag på hur jag ska lägga upp resterande kvällen och var de blå stolarna ska stå och HELT plötsligt känner jag något jävulusiskt varmt på foten. Jag skriker till och drar i panik av mig sockan som är sjöblöt av kokhett vatten. Det gjorde så förbannat ont och förbannar gör jag mig själv - en sak i taget, en sak i TAGET. Nu sitter jag här med en påse frysta räkor omlindad kring min fot och blir stressad av att jag kanske inte hinner allt jag ville i kväll - just på grund av att jag gjorde allt i för snabb takt och blev ouppmärksam. Jävlar också. Tror jag ska sätta mig i gungstolen i bibblo och andas...

Kommentarer

Evy
Tack Carro. Nu fick jag mig ett gott skratt, ser synen framför mig med räkpåsen över foten. Måste erkänna att jag är precis likadan. Ska göra tusen saker samtidigt. Ibland funkar det och ibland blir det bara mera arbete. P.S Snyggt blev det ned den nya bron. Ha en bra helg. / kram
Svar: Hahahaha! Ja, jag kan tänka mig att vi är rätt lika på den punkten! :) Ja, visst blev det bra? Vi är nöjda! Idag väntar vi på Kicki och Thomas som ska komma och hälsa på. Förbereder för guidning i Dalasjö ;) Ha en fin helg du med! Kram!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar