Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Barnet inom mig.

2013-01-28 19:44:44 i Allmänt

Jag är som ett barn. Ska alltid undersöka, känna efter och liksom chansa mig fram lite. Så även under kvällens skidpass:
 
1. Jag åker längs spåret och ser en snötäckt tallgren hänga ut över banan. Kan inte låta bli att stöta till den med staven bara för att se snön falla ner. Vad händer? Snön rasar ner i min nacke.
 
2. Jag åker i, i lågstadiemått mätt, "Mördarbacken" och tänker: Nu ska jag testa min balans! Varpå jag lyfter ena benet och faller.
 
3. Jag åker förbi Mullekojan där vi var när jag gick på förskolehemmet "Tallkotten". Fick nostalgiska minnen och blev extremt sugen på russin som vi alltid fick av fröknarna när vi var där och hälsa på Mulle. Äter därför russin i detta nu samtidigt som jag värmer min kalla nacke.
 
 

Kommentarer

Haha, vad rolig du är! Jag skulle nog testat både nr 1 och 2 och det hade säkert slutat på samma sätt!
Svar: Haha! Ja, men det blir liksom mer äventyr i vardagen ;)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar