Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

12-13

2013-01-02 13:54:21 i Allmänt

Har blivit serverad gott fjällvatten på nyårsdagens morgon, har sovit mellan 06.00-08.45 och sedan har jag pratat, skrattat, dansat, lyssnat och begrundat. Jag har trängts i hotell Kittelfjälls trappa, sjappat från dansgolvets bastukänsla, blivit kastad i snöfyllda diken på en promenad dagen efter, fått snö innanför jackan, druckit champagne 04.00, dansat till 90-talshits på en efterfest där alla var glada och skrattade, ätit god mat, tittat på utsikten och försökt skymta fjälltoppar i snöiga himmelsskikt, fått en släng av ångest och "nu är allt över" av namnet "Sista utposten", pratat om isnät, pratat ovanligt lite i andra konversationer, letat efter nattvickning 05.34, sovit i baksätet av Anna och Roberts bil på väg hem, haft dålig "dagenefter-humor", dragit en tvåminuters-dusch och igår kväll, när jag kommit hem till Dalasjö igen - var jag så trött att jag somnade 22.00. Idag vaknade jag 10.00. Kändes som om jag behövde en 12-timmars!
 
Tack till alla inblandade för nyår 12-13. Ett särskilt tack till Anna och Robert. Ni är glasklara. 
 

Kommentarer

Hanna
Det var trångt i Kittelfjäll.

Igår satt jag och Ludvig och kollade in Nellys rea då jag frågade honom om hur mina balskor ska se ut. "Dom ska vara blåa eller svarta" fick jag till svar... Känner att jag behöver hjälp från annat håll, gärna från dig! :)
Sv: Haha, typiskt Ludvig! Kortfattat utan detaljer! Jag hjälper dig gärna, Hanna! Måste se klänningen IRL först, vi kommer nog på någon bra modell på skorna. Vi ses! :)
Det var ju helt makalöst fint, när 2012 blev 2013. Jag saknar dig redan cookie. Kom till Östersund snart. Puss

Skriv en kommentar