Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Payback time

2013-02-24 17:31:00 i Allmänt

Mellan november och i mitten av februari tar jag bara ett stort andetag och dyker ner i mörkret som omsluter oss mellan den största delen av dygnet. Men sen, sen när ljuset återvänder, då är det verkligen payback time. Det är då man förstår varför man år efter år klarar av de där mörka månaderna. Idag var en fantastisk dag med skidtur med perfekta förhållanden, fika nere vid sjön i gassande solsken och så ikväll är det jazzrep = receptet på en mycket gemytlig dag.
 
Igår fiskade jag igen. Drog upp fyra fina öringar och fyra abborrar.
 
Det är förresten mannen på bilden som utmanar mig i fisketävlingarna.
Jag har vunnit båda gångerna. Han påstår att han vann igår, men han drog bara upp ett osäkert antal abborrar. I min värld är det bara ädelfisken som räknas, hehe. Hunden heter Jax och är ungefär världens lugnaste hund, jag tycker att han kan ge lite av sitt lugn till vilddjuret Imra.
 

Kommentarer

Abborre är inte fy skam det heller! :-) härliga tider nu!

Skriv en kommentar