Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Den som söker finner!

2013-02-18 22:21:09 i Allmänt

Titta vad jag hittade under lagret av gammal ful golvplastmatta fastlimmad på masonitskiva!
 
Hurra! Prima trägolv! Jag fasade över att masonitskivan skulle vara fastlimmad på golvet, men den är "bara" fastspikad. Fram med kofoten bara! I kväll har jag slipat spackel (universums tråkigaste) och satt upp några längder reptapet.
 
Har också varit en sväng förbi mina grannar Kalle och Kerstin. Kalle har vallat mina skidor så nu längtar jag till nästa pass! Jag ska åka till Umeå i morgon för kurs och musiklärarmöte region Västerbotten och jag är i Umeå tisdag-onsdag. Hoppas jag kommer hem i rimlig tid på onsdagkväll för då kanske jag hinner med en sväng i spåret!
 
 

Kommentarer

Lyckost! Jag drömmer om att hitta fina gamla trägolv också! Nu har vi ju hittat timmerväggar, så jag får väl vara till hälften nöjd :-)
Monika Helena
Men åh, jag älskar furugolv. Varmt att gå på. I mitt föräldrahem hade vi bara trägolv, t o m i vardagsrummet där alla andra hade parkett. Varje jul
fernissade mamma och jag minns än i dag lukten. Kram.

Skriv en kommentar