Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Tisdagsfriden (minus ett mord).

2013-12-17 13:19:34 i Allmänt

Vet ni? Idag är jag hemma! Jag är kompledig eftersom jag hade några timmar att ta ut och morgondagens 16 timmars arbetsdag (ska till Saxnäs i morgonkväll på skolans Julfest) tar jag ut lite i förskott. Det är så himla skönt. Bland betygshets, julavslutningar, luciatåg, julfester, lunchmusik och allt som ska hinnas med hinner jag idag andas. Jag har gått en skogspromenad med Jax och tränat Imra (som var allmänt galen och snöbadade och åt snö). Jax högg dessutom ihjäl en liten skogsmus med sin bestialiska käft. Vad är det för hundar som bor på den här gården egentligen? Han kastade sig i diket och högg efter den och sedan spottade han ut den. Musen låg där helt hjälplös på rygg och skakade innan den blev helt stilla och då ger Jax den ett ögonkast varpå han vandrar iväg längs vägen som om inget hänt. 
Hur som helst är det skönt att vara hemma i dagsljus. Ska hinna städa lite också samt passa på att slå in lite klappar innan min nyfikne sambo kommer hem från jobbet. 
 

Kommentarer

Määh! Jag som tänkte ringa dig idag för jag hade Carraabstinens, men jag tänkte att du nog var på jobbet. Dumt.
Svar: Åh, du skulle ha ringt! Nu på lovet måste vi ses! Jag har Emily- och Nikkiabstinens! Och så måste jag ju få se nya hästen! :)
Carolina Lidström
Ja du måste ju utnyttja presentkortet också! Vi kan väl ta en heldag på stallet här framöver?
Svar: Absolut! Låter som en mycket bra plan! Och så kan jag ta med Imra och träna henne med störning! :) Vi höres om det!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar