Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Lucka 22: Berätta om det du tycker är vackrast hos dig själv

2013-12-22 23:22:00 i Adventskalender

Jag tycker så mycket om mina händer. Att de blir bruna på somrarna så födelsemärkena som tillsammans bildar Lilla Karlavagnen blir tydligare, de långa, smala fingrarna som kan dansa lätt över pianotangenterna och hur de är både starka och ömsinta på samma gång. Här har jag precis fått ett brutalt skrattanfall som ett resultat av något mina bröder sa under en augustimiddag 2012.
Jag tycker även om mina skrattgropar och eftersom jag ofta skrattar kan jag ibland känna att jag får träningsvärk i dem! Sjukt, jag vet, men sant.
Rent egenskapsmässigt tycker jag att det vackraste hos mig själv är att jag har lätt att se något fint i saker runt om mig. Det kan vara landskap, en väg, något någon sa i förbifarten eller en stämning en gråmulen tisdag i november. Jag har någon slags inbyggd radar som på något vis upptäcker något fint i det banala.
Dessutom är jag snäll. Jag är verkligen ingen elak typ. Förstår inte vad man vinner på det. Att vara snäll är en oförskämt underskattad egenskap. Jag är en stolt snäll person och det är vackert så det förslår!
 

Kommentarer

annkristin
Hej Carolina!
Längesen jag skrev en kommentar men jag följer dig då o då, kul att se hur bra du har det nu :)
Jo jag vet att du är en positiv, glad person o minns dina skrattgropar. Ha en riktigt underbar jul! Själv kommer jag att tillbringa en hel del av den på servicehuset men vi kommer att få det mysigt:)
Kram Annkristin.
Svar: Hej Annkristin!
Tack för din fina kommentar! Tänker ofta på Berghem Servicehus så här i juletider och jag minns hur mysigt det var att jobba extra i december månad och fixa julstämning till de äldre :) Hoppas ni alla mår bra och hälsa allihopa från mig med stora kramar!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar