Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Lucka 2: Berätta om vad du har på dig idag

2013-12-02 17:37:41 i Adventskalender

Härmed ska jag lugna er alla som tror att detta förvandlats till en modeblogg på två dagar och skriva att kalendern visserligen innehåller några modecentrerade frågor men frågorna kommer även beröra annat!
I dag har jag på mig ett par svarta nudiejeans, en grått linne, en marinblå långärmad monkitröja, ett par mörkbruna, fodrade Riekerskor, farmors guldklocka runt handleden, mormors gulddroppar i öronen samt håret i en tofs på huvudet - praktisk frisyr om man inte orkar nått annat. Orkar heller inte fota en bild på denna måndagsoutfit. Förresten, ska inte fler haka på den här kalendern? Evelina? Sandra? Anna? Sabina?
 

Kommentarer

Evelina ska haka! Kom lagom till den enorma bloggtorkan!
Svar: Perfekt! Vad kul! :)
Carolina Lidström
Just idag hade det varit roligt, då jag har gått runt i en lurvig orangeröd helly hansen hela dagen ano 1980, haha.
Svar: Hahaha! Underbart! Sådana där gamla, goda plagg är ju de bästa! ;)
Carolina Lidström
Åh vad jag gillar din blogg Carolina! Jag snabbläser några bloggar varje dag innan jag somnar bara för att hänga med. Men din sparar jag tills jag har gott om tid så jag kan läsa ordentligt! Blir alltid helt fångad. Jag kanske får köra lucköppning nästa år för den här julen går ju tydligen i raketfart! Kram på dig :)
Svar: Men tack snälla du! Blir så himla glad! Det är alltid roligt att höra fina ord om bloggen! Ja, det får du göra! Ps: Gillar din blogg med! Du är en sann inspiratör! :) Kram!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar