Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Lucka 16: Berätta om det bästa köpet i ditt liv

2013-12-16 18:39:00 i Adventskalender

Det var en dag i september, året var 2010. Jag hade lyckats skramla ihop och lägga undan 9000 kr av sommarjobbspengarna och jag lovar er: det var mycket pengar i min forna studentekonomi. Jag hade länge funderat över inköpet och rådgjort med min vän Fredrik som är fotograf. Han följde med mig till Mediamarkt som inköpsstöd och valet föll på en Canon Eos 500D, en bra och funktionell kamera som räcker länge och har ett bra andrahandsvärde. Så småningom tänker jag köpa till något objektiv - men det finns ju så många! Måste nog rådfråga Fredrik igen. 
Kameran är mitt bästa köp då det är en pryl jag använt otroligt mycket och har stor haft glädje av. Den hänger ofta med mig och de bästa bilderna får jag när jag tar med mig kameran i språnget ut genom dörren.
Här är några av de allra första bilderna jag tog med kameran. Familjeutflykt till Norrbyskär, september 2010.
 
 
 
 

Skriv en kommentar