Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Fågelmatarna

2013-12-22 12:56:34 i Allmänt

Det är ju ingen nyhet att jag och Christoffer gillar djur. Nu har vi fått dille på småfåglar. Vi matar dem med inte mindre än fyra utfodringsställen och kampen om den bästa fågelmatsrestaurangen fortsätter här uppe på backen. Nu har Christoffer varit och huggit en gran som han satt upp precis nedanför köksfönstret.
- Åh, vad fint! sa jag.
- Ja, den är till fåglarna så de har något fint till jul! svarade han då.
Ps: Att ha en fågelmatsrestaurang innebär tyvärr besök från diverse ovälkomna gäster som definitivt inte står på gästlistan. Herr Hackspett och Den Feta Skatan kommer titt som tätt in och kräver egen rätt på all mat. Det måste bli ett slut. Funderar bara på hur vi ska lösa detta gästproblem på smidigast sätt.
 

Kommentarer

Haha, inga monster nötskrikor? De tar över hela restaurangen hos oss! Otrevliga gäster! Erik står i köksfönstret och knackar och skriker åt dom. ;)
Svar: Nej, inga sådana! Inte än i alla fall! Haha, ja! Jag har nog hojtat ett par fula ord till Herr Hackspett och Den Feta Skatan också!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar